Filosofie


In onze praktijk willen we er graag voor zorgen dat zowel onze klanten als medewerkers, zich op hun gemak en lekker in hun vel voelen. We werken vanuit de overtuiging dat schoonheid van binnen zit en zien het als onze taak dat naar voren te halen en te benadrukken. We willen u vakmanschap, kwaliteit, rust, en specialisaties bieden, zodat er voor iedereen een oplossing te vinden is en u zich na een bezoek als herboren voelt.

Instituut Esthederm
Wij werken in de salon met de productlijn: ESTHEDERM. Esthederm deelt uw huid niet in een huidtype in. Uw huid is een levend orgaan, dat door interne of externe factoren uit evenwicht kan worden gebracht. Waar traditionele verzorgingsproducten trachten de functies van de huid over te nemen, gaan de Esthederm producten uw huid voorzien van werkstoffen die de huideigen mechanismen AANPSSEN, HEROPVOEDEN en OPTIMALISEREN, zodat uw huid zichzelf opnieuw in de juiste balans kan brengen.

Uit respect voor uw huid zijn er producten die praktisch voor 100% bestaan uit huideigen stoffen zodat uw huid deze volledig kan opnemen en verwerken. Bovendien biedt Esthederm u producten met de hoogste toelaatbare concentraties actieve werkstoffen, voor een gegarandeerd goed resultaat. Dankzij een wereldwijd netwerk van onderzoekers, biedt Esthederm u producten en behandelingen die hun tijd ver vooruit zijn. De meer dan 50 patenten die het merk inmiddels op haar naam heeft staan bewijzen dit eens te meer.

Advies
U bent het meest gebaat bij een regelmatige behandeling, variërend van één keer per week tot eens per zes tot acht weken. Zelfs de beste cosmetica kan het positieve effect van een gezichts- of lichaamsbehandeling namelijk niet evenaren. Niet bij huidproblemen maar ook niet bij mensen met een druk bestaan. Het is belangrijk tijd voor uzelf te nemen en van tijd tot tijd tot rust te komen bij de schoonheidsspecialiste!

Alexandre Fabelle
Voor onze acne klanten werken we met de producten van Alexandre Fabelle.
Alexandre Fabelle is een Frans/Nederlands product dat in 1974 werd ontwikkeld. Alexandre Fabelle wilde huidproblemen oplossen zoals een overgevoelige huid, pigmentvlekken, acne en vele andere huidproblemen. Daarom ontwikkelde zij een groot arsenaal aan behandelingen en producten tegen allerlei huidirritaties, voortijdige veroudering, huidverslapping en rimpels. Dit doet zij door middel van vitaminen, oligo-elementen, oliën, plantenextracten en dergelijke.
Dankzij een bijzonder hoog technologisch niveau, voert Alexandre Fabelle voortdurend fytokosmetologische vernieuwingen in.